Menu Luk

Velkommen til vores nye organist.

Vi har her i februar har fået ny organist i de 3 kirke i Houe-Hygum-Tørring.

Her vil hun kort præsentere sig selv.

Som familie er vi tilflyttere på 20. år, og befinder os godt i Lemvig, hvor vi har renoveret et gammelt bageri, som gemmer på megen god plads.
Vi har tre voksne børn og to hunde. Lige netop naturen betyder meget for os begge: Vesterhavet, fjorden, heden, de åbne marker og alt den vidde vi har.
Jeg elsker orglet som instrument, og de klanglige muligheder og variationer instrumentet har. Ligeledes synes jeg helt enkelt, at kirkens rum er et fristed.
Jeg har en baggrund fra universitetet, og har arbejdet som musikskolelærer i klaver og sang. Senere uddannede jeg mig som organist, med PO eksamen fra Vestervig Kirkemusikskole. Jeg har været organist i ROM og Lomborg og de seneste otte år i Harboøre og Engbjerg.
To dage om ugen er jeg ansat på Anker Fjord Hospice med musikken som formidler og bindeled til syge og døende.
Tak for god modtagelse. Jeg er glad for, at min vej drejede mod Houe- Hygum og Tørring Kirker, og jeg ser frem til mødet omkring sangen, salmerne, liturgien fællesskabet og musikken i mange mange år frem…

Musikhilsner fra Lone Bech Leuchtmann.

En sommeraftentur i robåd. Elsker vandet vi altid har tæt på, og den “åbne himmel” med de mange skyformationer. År 2016

Derhjemme har jeg et øveorgel. På kolde vinterdage er det ret hyggeligt at øve på. Ellers er arkustikken og kirkens rum min første prioritet. Der er noget med de gamle middelalderkirker og deres rum.